Соопштенија

Оглас за вработување

ТЕЛЕКАБЕЛ има потреба од следните позиции во Штип:- монтери,- оператор за техничка поддршка,- сметководител со лиценца,- чувари Испратете го вашето CV на rabota@tk.net.mk или пријавете се на телефонскиот...

Оглас за вработување

Телекабел има потреба од вработување на монтери во Битола и Ресен. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола од Б категорија. Испратете го вашето CV на rabota@tk.net.mk или пријавете се на телефонскиот...

Соопштение за Арена Спорт канали

Почитувани корисници, Ве информираме дека каналите Арена Спорт 1,2,3,4,5 HD ги има на следниве фреквенции: Гевгелија и Радовиш – 602 000 Hz, Делчево – 618 000 Hz, Штип и Св.Николе – 674 000 Hz,Кавадарци и Неготино - 642 000 Hz, Кочани – 634 000 Hz,Валaндово - 650 000...

Оглас за вработување

Телекабел има потреба од: Монтери за: Штип Монтери за: Скопје Moнтери за: Прилеп Доставете CV на rabota@tk.net.mk или оставете податоци на телефон...

Известување за наплата на паркинг

Од 13.03.2022 услугата паркинг нема да биде достапна преку СМС. За градовите Скопје (Градски Паркинг), Куманово, Штип, Струмица, Дојран, регистрација и наплата за паркирање може да се врши преку системот за зонско паркирање на https://www.parking.mk. Појаснување за...

Проширување на оптичка мрежа

Почитувани, Би сакале да Ве информираме дека оптичката мрежата на Телекабел секојдневно се шири во нови улици, населби и градови. Само последната година успеавме да се прошириме и да поставиме оптички кабел во населбите во Скопје: Бутел, Припор, Пинтија, Влае, Хром....

Телекабел ја прошири својата мрежа во Пробиштип и Злетово

Почитувани, Телекабел ја прошири својата мрежа во Пробиштип и Злетово со купување на кабелската мрежа КДС ДОО од Пробиштип. Од 01,10,20 година услугите на Телекабел: кабелска телевизија, оптички интернет, фиксна и мобилна телефонија се достапни за корисниците од овие...

Соопштение за канали МРТ 3 и МРТ 5

Почитувани корисници, Ве информираме дека каналот МРТ 3 го има на следниве фреквенции: Скопје, Свети Николе, Велес - 498 000 Hz, Штип, Кавадарци, Неготино - 394 000 Hz, Кочани - 738 000 Hz, Струмица - 554 000 Hz, Радовиш - 634 000 Hz, Гевгелија - 506 000 Hz.Битола,...

Соопштение за канали МРТ 2, Al Jazeera, N1, Entertainment и Travel Channel

Почитувани корисници, поради промена за пренос на сигналот од MPEG2 во MPEG4 формат од страна на самите канали и поради следење на нова технологија и подобрување на квалитетот, Ве известуваме дека каналите МРТ 2, Al Jazeera, N1, Entertainment и Travel Channel од...

Соопштение за каналите BN Sat и BN Music

Јан 21, 2022 | Соопштенија

Почитувани корисници, Ве информираме дека каналите BN Sat и BN Music имаат промена во фреквенцијата, потребно е повторно пребарување на каналите, фреквенциите може да ги проверите на следниот линк.