Соопштенија

Соопштение за канали МРТ 3 и МРТ 5

Почитувани корисници, Ве информираме дека каналот МРТ 3 го има на следниве фреквенции: Скопје, Свети Николе, Велес - 498 000 Hz, Штип, Кавадарци, Неготино - 394 000 Hz, Кочани - 738 000 Hz, Струмица - 554 000 Hz, Радовиш - 634 000 Hz, Гевгелија - 506 000 Hz.Битола,...

Соопштение за канали МРТ 2, Al Jazeera, N1, Entertainment и Travel Channel

Почитувани корисници, поради промена за пренос на сигналот од MPEG2 во MPEG4 формат од страна на самите канали и поради следење на нова технологија и подобрување на квалитетот, Ве известуваме дека каналите МРТ 2, Al Jazeera, N1, Entertainment и Travel Channel од...

5 години Телекабел е добитник на признанието СТУБРЕНД.

5 години по ред Телекабел е брендот кој ужива најголема доверба кај студентите. 5 години Телекабел е добитник на признанието СТУБРЕНД. Кога станува збор за телекомуникациски оператор, најважно за студентите е тоа што Телекабел работи БЕЗ обврзувачки договор. Со таа...

Соопштение за каналите BN Sat и BN Music

Јан 21, 2022 | Соопштенија

Почитувани корисници, Ве информираме дека каналите BN Sat и BN Music имаат промена во фреквенцијата, потребно е повторно пребарување на каналите, фреквенциите може да ги проверите на следниот линк.