ТЕЛЕКАБЕЛ има потреба од следните позиции во Штип:
монтери,
оператор за техничка поддршка,
сметководител со лиценца,
чувари

Испратете го вашето CV на rabota@tk.net.mk или пријавете се на телефонскиот број: 074/603-603.