Оглас за вработување

ТЕЛЕКАБЕЛ има потреба од следните позиции во Штип:– Магационер,– Монтери,– Оператори во контакт центар Испратете го вашето CV на rabota@tk.net.mk или оставете се на телефонскиот...

Известување за промена на месечниот надоместок за услугата КАБЕЛСКА ТЕЛЕВИЗИЈА на ТЕЛЕКАБЕЛ

  Почитувани, Ве известуваме дека месечниот надоместок за услугата КАБЕЛСКА ТЕЛЕВИЗИЈА што ТЕЛЕКАБЕЛ Ви ја доставува согласно склучениот Стандарден претплатнички договор, заклучно од 01.07.2024 година ќе изнесува 650,00 денари. Воедно Ве известуваме дека цената на...

Оглас за вработување

ТЕЛЕКАБЕЛ има потреба од следните позиции во Штип:– монтери,– оператор за техничка поддршка,– сметководител со лиценца,– чувари Испратете го вашето CV на rabota@tk.net.mk или пријавете се на телефонскиот...

Оглас за вработување

Телекабел има потреба од вработување на монтери во Битола и Ресен. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола од Б категорија. Испратете го вашето CV на rabota@tk.net.mk или пријавете се на телефонскиот...

Соопштение за Арена Спорт канали

Почитувани корисници, Ве информираме дека каналите Арена Спорт 1,2,3,4,5 HD ги има на следниве фреквенции: Гевгелија и Радовиш – 602 000 Hz, Делчево – 618 000 Hz, Штип и Св.Николе – 674 000 Hz,Кавадарци и Неготино – 642 000 Hz, Кочани – 634 000 Hz,Валaндово...

Оглас за вработување

Телекабел има потреба од: Монтери за: Штип Монтери за: Скопје Moнтери за: Прилеп Доставете CV на rabota@tk.net.mk или оставете податоци на телефон...