Почитувани,
Телекабел ја прошири својата мрежа во Пробиштип и Злетово со купување на кабелската мрежа КДС ДОО од Пробиштип.
Од 01,10,20 година услугите на Телекабел: кабелска телевизија, оптички интернет, фиксна и мобилна телефонија се достапни за корисниците од овие две општини.
Нашите екипи секојдневно работат на пуштање нова мрежа и подобрување на квалитетот на услугите.
За сите информации контактирајте не на нашите телефони:
15008 за приклучок
15009 за техничка поддршка.