Почитувани,

Би сакале да Ве информираме дека оптичката мрежата на Телекабел секојдневно се шири во
нови улици, населби и градови.
Само последната година успеавме да се прошириме и да поставиме оптички кабел во населбите
во Скопје:
Бутел,
Припор,
Пинтија,
Влае,
Хром.

Во моментот екипите на Телекабел работат на поставување на оптичката мрежа во:
Ѓорче Петров,
Даме Груев,
Кисела Јабука,
Волково,
Злокуќани,
Радишани,
Батинци.

Повеќе информации за нашите услуги можете да добиете на www.telekabel.mk
Телефони: за приклучок 15008; за техничка поддршка 15009
За повеќе информации на 02/6121-609; 074 603 603