ТЕЛЕВИЗИЈА

над 100 канали, без обврзувачки договори

Аналогна телевизија со над 60 канали, меѓу кои SK1, SK2, SK3, AXN и RTS кои можете да ги гледате БЕЗ ДОПЛАТА.

Дигитална телевизија со над 100 канали со кристално чиста слика и звук БЕСПЛАТНО.

HD канали со извонредно висок квалитет! Сето тоа го добивате БЕСПЛАТНО.

Нов изглед

на најдобрите спортски канали во регионот