ИНТЕРНЕТ

Нема побрз интернет!

Кабелски интернет

Брзини до 30 Mbps

од 500 ден / месец

Оптички интернет

Брзини до 1 Gbps

од 600 ден / месец

Хостинг

Linux хостинг за секакви потреби

од 75 ден / месец

  • Без обврзувачки договор!
  • 150MB бесплатен сообраќај!
  • Бесплатен интернет модем!
  • 24 часа техничка поддршка!
  • Сурфајте со големи брзини!
  • Сурфајте стабилно!
  • Сурфајте најевтино!

Условот за да ја користите интернет услугата на Телекабел е корисникот да има активен КТВ приклучок.

Интернет услугите на Телекабел ви овозможуваат да уживате во интернет содржините или пак да го искористите веб просторот за да ја хостирате вашата лична веб страница.

Интернетот можат да го користат правни и приватни лица кои сакаат евтин, брз и стабилен интернет. Одберете го пакетот кој најмногу им одговара на вашите потреби и бидете поврзани со светот засекогаш.

Единствено со Телекабел не сте обврзани со договор и можете интернет услугата да ја користите во временски период кој на Вас ви одговара. Со тоа што ќе станете корисник на интернет услугата на Телекабел добивате бесплатен модем (реверс – на користење), брз, стабилен и неограничен интернет пристап.

Искористете го нашиот простор за вашиот сајт со еден од 5-те хостинг пакети. Со хостирање на вашата веб страница кај нас Вие станувате достапни за цел свет во секое врме. Пакетите можат да ги користат правни и приватни лица кои сакаат да бидат видени и достапни засекогаш.

Нема побрз интернет!