Телекабел има потреба од вработување на монтери во Битола и Ресен. Кандидатите треба да поседуваат возачка дозвола од Б категорија.

Испратете го вашето CV на rabota@tk.net.mk или пријавете се на телефонскиот број: 074/603-603.