074 Xxx xxx

ПРИКЛУЧИ СЕ НА 074 ЗАКАЖИ ПРИКЛУЧОК ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ПЛАТИ СМЕТКА

Телефон за приклучок: 15008

Техничка поддршка: 15009

Телевизија

Најдобрите тв канали на сите ваши приемници

Интернет

Најбрзиот оптички интернет, без ограничувања

Телефонија

Разговарај слободно со било кого во светот

Мобилна

Најновиот мобилен оператор во Македонија

Интернет

Неограничен интернет во сите пакети, без договор и без обврски.

Online плаќања

Платете ги вашите сметки online.  Брзо и едноставно.

24 Вести

Информација сега!

МОЈ ТЕЛЕКАБЕЛ

Мобилна апликација

Мој Телекабел

Мобилна апликација

Приклучи се

Ви гарантираме квалитет на сите наши услуги и посветеност кон нашите корисници.