Аналогна телевизија

Во аналогниот пакет на Телекабел се вклучени повеќе од 60 телевизиски канали кои Ви овозможуваат врвна забава и ве информираат.

На располагање Ви се најдобрите документарни, информативни, забавни, и детски канали од најгледаните светски брендови, меѓу кои голем број од нив се со превод. Во аналогниот пакет се вклучени и дополнителни спортски, информативни и документарни канали кои само во Телекабел можете да ги гледате бесплатно.

Со аналогниот пакет добивате национални но и голем број од регионални и локални ТВ канали.

Со оваа понуда можете да гледате скоро се што ќе посакате!