HD телевизија

Новиот стандард во емитување на телевизиски канали кој го одзема вашиот здив во Телекабел го добивате без никаква доплата.

Овој пакет вкучува можност за следење на HD канали со инзворедно висок квалитет. Задоволете ги вашите сетила со огромен број на пиксели, висока резолуција, висок контраст, одлична боја, одлична сатурација и одличен звук.

Конечно ја имате можност да уживајте во сите предности на вашите LCD и плазма телевизори.

Листа на HD канали

BN Music HD FashionBox HD Luxe TV HD Euro News HD Golf Klub HD Arena Sport 5 HD
BN Sat HD FightBox HD MCM Top HD NOVA S HD Arena Sport 1 HD Arena ESport HD
DocuBox HD FilmBox Extra HD Red Light HD Kitchen TV HD Arena Sport 2 HD Arena Premium 1 HD
Elta 1 HD France 24 HD Sci Fi HD SK2 HD Arena Sport 3 HD Arena Premium 2 HD
МТВ1 HD IDJ TV HD RT Documentary HD SK3 HD Arena Sport 4 HD Arena Premium 3 HD
Сител HD