Листа на аналогни канали и фреквенции во Скопје

ИМЕ НА КАНАЛЖАНРФРЕКВЕНЦИЈАКАНАЛ
Viasat HistoryДокументарен119.25S3
GrandМузички126.25S4
ТелмаКолажен (Македонски)161.25S9
СителКолажен (Македонски)168.25S10
МРТ 1Колажен (Македонски)175.25C5
TV1000Филмски182.25C6
Собраниски КаналКолажен (Македонски)196.25C8
STAR ChannelФилмски203.25C9
Sport Klub 2Спортски238.25S12
Eurosport 2Спортски245.25S13
EurosportСпортски252.25S14
Sport Klub 3Спортски259.25S15
CartoonitoДетски280.25S18
Алфа ТВКолажен (Македонски)303.25S21
Sport Klub 1Спортски311.25S22
STAR LifeФилмски319.25S23
Discovery ChannelДокументарен327.25S24
BalkanikaМузички335.25S25
Alsat MКолажен (Македонски)351.25S27
Lov i RibolovИнформативен367.25S29
Телекабел ИнфоКолажен (Македонски)439.25S38
AXNФилмски455.25S40
Televizija 24Колажен (Македонски)479.25C22
Канал 5Колажен (Македонски)519.25C27
Cartoon NetworkДетски543.25C30
STAR CrimeФилмски615.25C39
PikabooДетски623.25C40
Viasat ExploreДокументарен639.25C42
DM SATМузички679.25C47
National GeographicИнформативен735.25C54
24 KitchenЗабавен743.25C55
VavoomДетски751.25C56