Оглас за вработување

Телекабел има потреба од вработени на следните позиции: Штип Лица за обезбедување кои поседуваат лиценца;Техничари;Техничка поддршка;Хигиеничарка;Монтери за работа во Скопје, Битола и Охрид. Доставете CV на rabota@tk.net.mk или податоци на 074 604...

Телекабел ја прошири својата мрежа во Пробиштип и Злетово

Почитувани, Телекабел ја прошири својата мрежа во Пробиштип и Злетово со купување на кабелската мрежа КДС ДОО од Пробиштип. Од 01,10,20 година услугите на Телекабел: кабелска телевизија, оптички интернет, фиксна и мобилна телефонија се достапни за корисниците од овие...

Соопштение за канали МРТ 3 и МРТ 5

Почитувани корисници, Ве информираме дека каналот МРТ 3 го има на следниве фреквенции: Скопје, Свети Николе, Велес – 498 000 Hz, Штип, Кавадарци, Неготино – 394 000 Hz, Кочани – 738 000 Hz, Струмица – 554 000 Hz, Радовиш – 634 000 Hz,...

Соопштение за канали МРТ 2, Al Jazeera, N1, Entertainment и Travel Channel

Почитувани корисници, поради промена за пренос на сигналот од MPEG2 во MPEG4 формат од страна на самите канали и поради следење на нова технологија и подобрување на квалитетот, Ве известуваме дека каналите МРТ 2, Al Jazeera, N1, Entertainment и Travel Channel од...