Листа на аналогни канали и фреквенции Велес

Листа на аналогни канали и фреквенции во Велес

Име на канал Жанр Фреквенција Канал
Viasat History Документарен 119.25 S03
Grand Колажен (Регионален) 126.25 S04
SK 1 Спортски 133.25 S05
Zdravkin Колажен (Македонски) 154.25 S08
Telma Колажен (Македонски) 161.25 S09
Sitel Колажен (Македонски) 168.25 S10
MRT 1 Колажен (Македонски) 175.25 E05
TV1000 Филмски 182.25 E06
Sobraninski Kanal Колажен (Македонски) 196.25 E08
Fox Adria Филмски 203.25 E09
N1 Колажен (Регионален) 217.25 E11
SK 2 Спортски 238.25 S12
Kanal 21 Спортски 245.25 S13
EuroSport Спортски 252.25 S14
SK 3 Спортски 259.25 S15
Vavoom Колажен (Регионален) 273.25 S17
Boomerang Детски 280.25 S18
Al Jazeera Колажен (Регионален) 287.25 S19
Animal Planet Докуменарен 294.25 S20
Alfa TV Колажен (Македонски) 303.25 S21
1 TV Спортски 311.25 S22
Fox Life Филмски 319.25 S23
Discovery Channel Документарен 327.25 S24
Balkanika Музички 335.25 S25
Alsat M Колажен (Македонски) 351.25 S27
Lov I Ribolov Спортски 367.25 S29
RTS Sat Колажен (Регионален) 375.25 S30
Hayat Plus Колажен (Регионален) 383.25 S31
EuroSport 2 Спортски 391.25 S32
Entertainment Забавен 399.25 S33
KTV Колажен (Македонски) 431.25 S37
Telekabel Info Колажен (Македонски) 439.25 S38
RTS 1 Колажен (Регионален) 447.25 S39
AXN Филмски 455.25 S40
Travel Channel Документарен 471.25 E21
Televizija 24 Колажен (Македонски) 479.25 E22
Kanal 5 Колажен (Македонски) 519.25 E27
Cartoon Network Детски 543.25 E30
Viasat Nature Документарен 583.25 E35
Viasat Explore Документарен 599.25 E37
TLC Информативен 607.25 E38
Fox Crime Филмски 615.25 E39
Pikaboo Детски 623.25 E40
DM Sat Музички 679.25 E47
National Geographic Channel Информативен 735.25 E54
24 Kitchen Забавен 743.25 E55
Cinemania Детски 751.25 E56