Листа на аналогни канали и фреквенции во Валандово

ИМЕ НА КАНАЛЖАНРФРЕКВЕНЦИЈАКАНАЛ
CartoonitoДетски273.25S17
STAR ChannelФилмски280.25S18
Discovery ChannelДокументарен303.25S21
GrandМузички311.25S22
NOVA SКолажен (Регионален)319.25S23
ТелмаКолажен (Македонски)335.25S25
Televizija 24Колажен (Македонски)343.25S26
СителКолажен (Македонски)351.25S27
МРТ 1Колажен (Македонски)367.25S29
Alsat MКолажен (Македонски)375.25S30
Канал 5Колажен (Македонски)383.25S31
Sport Klub 3Спортски399.25S33
Sport Klub 2Спортски407.25S34
Sport Klub 1Спортски415.25S35
RTS SvetКолажен (Регионален)431.25S37
EurosportСпортски439.25S38
PikabooДетски447.25S39
Lov i RibolovИнформативен463.25S41
BalkanikaМузички471.25C21
Телекабел ИнфоКолажен (Македонски)479.25C22
Собраниски КаналКолажен (Македонски)495.25C24
DM SATМузички503.25C25
Алфа ТВКолажен (Македонски)511.25C26