Листа на аналогни канали и фреквенции Св.Николе

Листа на аналогни канали и фреквенции во Св.Николе

Име на канал Жанр Фреквенција Канал
Viasat History Документарен 119.25 S03
Grand Колажен (Регионален) 126.25 S04
SK 1 Спортски 133.25 S05
Telma Колажен (Македонски) 161.25 S09
Sitel Колажен (Македонски) 168.25 S10
MRT 1 Колажен (Македонски) 175.25 E05
TV1000 Филмски 182.25 E06
Sobraninski Kanal Колажен (Македонски) 196.25 E08
Fox Adria Филмски 203.25 E09
N1 Колажен (Регионален) 217.25 E11
SK 2 Спортски 238.25 S12
EuroSport 2 Спортски 245.25 S13
EuroSport Спортски 252.25 S14
SK 3 Спортски 259.25 S15
Boomerang Детски 280.25 S18
TV5 Monde Колажен (Регионален) 287.25 S19
Alfa TV Колажен (Македонски) 303.25 S21
SK Golf Спортски 311.25 S22
Fox Life Филмски 319.25 S23
Discovery Channel Документарен 327.25 S24
Balkanika Музички 335.25 S25
Alsat M Колажен (Македонски) 351.25 S27
Lov I Ribolov Спортски 367.25 S29
TV Svet Колажен (Македонски) 375.25 S30
Hayat Plus Колажен (Регионален) 383.25 S31
Entertainment Забавен 399.25 S33
IDJ TV Музички 407.25 S34
Telekabel Info Колажен (Македонски) 439.25 S38
RTS 1 Колажен (Регионален) 447.25 S39
AXN Филмски 455.25 S40
Al Jazeera Колажен (Регионален) 471.25 E21
Televizija 24 Колажен (Македонски) 479.25 E22
Kanal 5 Колажен (Македонски) 519.25 E27
Cinemania Филмски 535.25 Е29
Cartoon Network Детски 543.25 E30
Viasat Nature Документарен 583.25 E35
Viasat Explore Документарен 599.25 E37
TLC Информативен 607.25 E38
Fox Crime Филмски 615.25 E39
Pikaboo Детски 623.25 E40
Animal Planet Документарен 671.25 E46
DM Sat Музички 679.25 E47
RTS Sat Колажен (Регионален) 687.25 S17
Travel Channel Документарен 695.25 E49
National Geographic Channel Информативен 738.25 E54
24 Kitchen Детски 743.25 E55
TV Nova Колажен (Македонски) 807.25 E63
1 TV Колажен (Македонски) 815.25 E64