Листа на аналогни канали и фреквенции Штип

Листа на аналогни канали и фреквенции во Штип

Име на канал Жанр Фреквенција Канал
EuroSport 2 Спортски 119.25 S03
Телевизија 24 Колажен (Македонски) 126.25 S04
Balkanika Музички 133.25 S05
Telekabel Info Колажен (Македонски) 147.25 S07
Sitel Колажен (Македонски) 154.25 S08
MRT 2 Колажен (Македонски) 161.25 S09
TV Star Колажен (Македонски) 168.25 S10
Iris Колажен (Македонски) 175.25 E05
EuroSport Спортски 182.25 E06
Pikaboo Детски 196.25 E08
Kanal 5 Колажен (Македонски) 203.25 E09
Telma Колажен (Македонски) 217.25 E11
Cartoon Network Детски 224.25 E12
Grand Колажен (Регионален) 231.25 S11
Alfa TV Колажен (Македонски 238.25 S12
FoxCrime Филмски 245.25 S13
National Geographic Channel Информативен 252.25 S14
Animal Planet Документарен 266.25 S16
SK 1 Филмски 273.25 S17
Hayat Plus Колажен (Регионален) 280.25 S18
Vavoom Детски 287.25 S19
Alsat M Колажен (Македонски 303.25 S21
SK 2 Спортски 311.25 S22
Al Jazeera Колажен (Регионален) 343.25 S26
Viasat History Документарен 351.25 S27
Entertainment Забавен 359.25 S28
Boomerang Детски 463.25 S41
SK 3 Спортски 471.25 E21
AXN Филмски 479.25 E22
RTS Sat Колажен (Регионален) 482.25 E23
RTS 1 Колажен (Регионален) 511.25 E26
Sobraninski Kanal Колажен (Македонски) 527.25 E28
Lov I Ribolov Спортски 535.25 E29
Fox Adria Филмски 543.25 E30
Travel Channel Документарен 575.25 E34
FoxLife Филмски 583.25 E35
N1 Колажен (Регионален) 591.25 E36
Discovery Channel Документарен 599.25 E37
Viasat History Документарен 615.25 E39
TV1000 Филмски 623.25 E40
Cinemania Филмски 639.25 E42
TLC Информативен 671.25 E46
TV Nova Колажен (Регионален) 679.25 E47
IDJ TV Музички 687.25 E48
24 Kitchen Забавен 695.25 E49
Viasat Nature Документарен 719.25 E52
1 TV Колажен (Македонски) 767.25 E58