Листа на аналогни канали и фреквенции во Радовиш

ИМЕ НА КАНАЛЖАНРФРЕКВЕНЦИЈАКАНАЛ
Televizija 24Колажен (Македонски)112.25S2
СителКолажен (Македонски)119.25S3
Канал 5Колажен (Македонски)126.25S4
ТелмаКолажен (Македонски)133.25S5
Алфа ТВКолажен (Македонски)140.25S6
МРТ 1Колажен (Македонски)161.25S9
Собраниски КаналКолажен (Македонски)168.25S10
NOVA SКолажен (Регионален)196.25C8
GrandМузички210.25C10
Discovery ChannelДокументарен217.25C11
DM SATМузички224.25C12
RTS SvetКолажен (Регионален)238.25S12
Sport Klub 3Спортски245.25S13
Sport Klub 1Спортски252.25S14
Sport Klub 2Спортски259.25S15
EurosportСпортски266.25S16
Eurosport 2Спортски273.25S17
AXNФилмски319.25S23
STAR LifeФилмски327.25S24
STAR ChannelФилмски335.25S25
Cartoon NetworkДетски343.25S26
CartoonitoДетски351.25S27
Телекабел ИнфоКолажен (Македонски)367.25S29
Lov i RibolovИнформативен375.25S30
Viasat HistoryДокументарен383.25S31
Viasat ExploreДокументарен391.25S32
TV1000Филмски439.25S38
Alsat MКолажен (Македонски)479.25C22
Viasat NatureДокументарен527.25C28
PikabooДетски541.25C31
BalkanikaМузички551.25C29
24 KitchenЗабавен575.25C34