Листа на аналогни канали и фреквенции во Прилеп

ИМЕ НА КАНАЛЖАНРФРЕКВЕНЦИЈАКАНАЛ
MTV AdriaМузички126.25S4
Телекабел ИнфоКолажен (Македонски)140.25S6
GrandМузички147.25S7
EurosportСпортски154.25S8
Fashion TVЗабавен161.25S9
Alsat MКолажен (Македонски)168.25S10
МРТ 1Колажен (Македонски)175.25C5
Собраниски КаналКолажен (Македонски)182.25C6
Алфа ТВКолажен (Македонски)189.25C7
СителКолажен (Македонски)196.25C8
NOVA SСпортски210.25C10
NOVA SКолажен (Регионален)217.25C11
Televizija 24Колажен (Македонски)224.25C12
MTV 00sМузички238.25S12
CartoonitoДетски252.25S14
STAR ChannelФилмски259.25S15
AXNФилмски273.25S17
RTS SvetКолажен (Регионален)280.25S18
CinemaniaФилмски287.25S19
Hayat PlusКолажен (Регионален)294.25S20
Viasat ExploreДокументарен303.25S21
National GeographicИнформативен311.25S22
STAR CrimeФилмски319.25S23
24 KitchenЗабавен335.25S25
TV1000Филмски351.25S27
Discovery ChannelДокументарен359.25S28
Viasat HistoryДокументарен367.25S29
Animal PlanetДокументарен375.25S30
Sport Klub 2Спортски439.25S38
BalkanikaМузички447.25S39
Канал 5Колажен (Македонски)471.25C21
ТелмаКолажен (Македонски)487.25C23
PikabooДетски495.25C24
Televizija 24Колажен (Македонски)503.25C25
STAR LifeФилмски511.25C26
DM SATМузички519.25C27
Eurosport 2Спортски535.25C29
Sport Klub 3Спортски551.25C31
VavoomДетски599.25C37
Sport Klub 1Спортски615.25C39
Viasat NatureДокументарен623.25C40
Lov i RibolovИнформативен751.25C56
Cartoon NetworkДетски759.25C57