Листа на аналогни канали и фреквенции Охрид

Листа на аналогни канали и фреквенции во Охрид

Име на канал Жанр Фреквенција Канал
Telekabel Info Колажен (Македонски) 126.25 S04
Televizija 24 Колажен (Македонски) 133.25 S05
Grand Колажен (Регионален) 147.25 S07
EuroSport Спортски 154.25 S08
Alsat M Колажен (Македонски) 168.25 S10
MRT 1 Колажен (Македонски) 175.25 E05
Sobraninski Kanal Колажен (Македонски) 182.25 E06
Alfa TV Колажен (Македонски) 189.25 E07
Sitel Колажен (Македонски) 196.25 E08
Lov i Ribolov Спортски 203.25 E09
TV Nova Колажен (Регионален) 210.25 E10
RTS 1 Колажен (Регионален) 217.25 E11
N1 Колажен (Регионален) 224.25 E12
Entertainment Забавен 231.25 S11
TLC Информативен 245.25 S13
Boomerang Детски 252.25 S14
Fox Adria Филмски 259.25 S15
Al Jazeera Колажен (Регионален) 266.25 S16
AXN Филмски 273.25 S17
RTS Sat Колажен (Регионален) 280.25 S18
Cinemania Филмски 287.25 S19
Hayat Music Музички 294.25 S20
Viasat Explore Документарен 303.25 S21
National Geographic Channel Информативен 311.25 S22
Fox Crime Филмски 319.25 S23
IDJ TV Музички 327.25 S24
24 Kitchen Забавен 335.25 S25
TV1000 Филмски 351.25 S27
Discovery Channel Документарен 359.25 S28
Viasat History Документарен 367.25 S29
Animal Planet Документарен 375.25 S30
SK 2 Спортски 383.25 S31
Balkanika Музички 463.25 S41
Kanal 5 Колажен (Македонски) 471.25 E21
Telma Колажен (Македонски) 487.25 E23
Pikaboo Детски 495.25 E24
SK 1 Спортски 503.25 E25
Fox Life Филмски 511.25 E26
DM Sat Музички 519.25 E27
Travel Channel Документарен 527.25 E28
EuroSport 2 Спортски 535.25 E29
Viasat Nature Документарен 543.25 E30
SK 3 Спортски 551.25 E31
TV Moris Колажен (Македонски) 711.25 E51
Cartoon Network Детски 719.25 E52
TVM Колажен (Македонски) 727.25 E53
1 TV Колажен (Македонски) 743.25 E55