Листа на аналогни канали и фреквенции во Неготино

ИМЕ НА КАНАЛЖАНРФРЕКВЕНЦИЈАКАНАЛ
Канал 5Колажен (Македонски)126.25S4
Fashion TVЗабавен133.25S5
Discovery ChannelДокументарен140.25S6
Собраниски КаналКолажен (Македонски)147.25S7
RTS SvetКолажен (Регионален)154.25S8
AXNФилмски161.25S9
Собраниски КаналКолажен (Македонски)175.25C5
NOVA SКолажен (Регионален)182.25C6
GrandМузички196.25C8
Televizija 24Колажен (Македонски)224.25C12
DM SATМузички231.25S11
NOVA SКолажен (Регионален)245.25S13
МРТ 1Колажен (Македонски)252.25S14
BalkanikaМузички259.25S15
EurosportСпортски266.25S16
Alsat MКолажен (Македонски)273.25S17
ТелмаКолажен (Македонски)280.25S18
СителКолажен (Македонски)287.25S19
MTV AdriaМузички294.25S20
Алфа ТВКолажен (Македонски)303.25S21
Viasat NatureДокументарен311.25S22
Eurosport 2Спортски319.25S23
DWИнформативен327.25S24
National GeographicИнформативен335.25S25
Lov i RibolovИнформативен343.25S26
Animal PlanetДокументарен351.25S27
Sport Klub 1Спортски359.25S28
CartoonitoДетски367.25S29
TV1000Филмски439.25S38
Viasat ExploreДокументарен447.25S39
MTV 00sМузички487.25C23
Viasat HistoryДокументарен495.25C24
Sport Klub 2Спортски519.25C27
Cartoon NetworkДетски543.25S12
STAR CrimeФилмски599.25C37
STAR ChannelФилмски607.25C38
Hayat PlusКолажен (Регионален)623.25C40
PikabooДетски647.25C43
CinemaniaФилмски663.25C45
NOVA SКолажен (Регионален)671.25C46
VavoomДетски679.25C47
24 KitchenЗабавен719.25C52
Sport Klub 3Спортски727.25C53
STAR LifeФилмски743.25C55