Листа на аналогни канали и фреквенции Кочани

Листа на аналогни канали и фреквенции во Кочани

Име на канал Жанр Фреквенција Канал
Televizija 24 Колажен (Македонски) 119.25 S03
Telekabel Info Колажен (Регионален) 126.25 S04
Sitel Колажен (Македонски) 133.25 S05
1 TV Колажен (Македонски) 147.25 S07
Kanal 8 Колажен (Македонски) 154.25 S08
TV Kocani Колажен (Македонски) 161.25 S09
MRT 1 Колажен (Македонски) 168.25 S10
Telma Колажен (Македонски) 182.25 E06
Alfa TV Колажен (Македонски) 189.25 E07
Pikaboo Детски 196.25 E08
Travel Channel Документарен 210.25 E10
Kanal 5 Колажен (Македонски) 217.25 E11
24 Kitchen Забавен 231.25 S11
Sobraninski Kanal Колажен (Македонски) 238.25 S12
RTS 1 Колажен (Регионален) 245.25 S13
Grand Музички 252.25 S14
Vavoom Детски 259.25 S15
RTS SAT Колажен (Регионален) 273.25 S17
Discovery Channel Документарен 280.25 S18
DM Sat Музички 287.25 S19
Balkanika Музички 294.25 S20
EuroSport Спортски 327.25 S24
EuroSport 2 Спортски 335.25 S25
SK 1 Спортски 343.25 S26
SK 2 Спортски 351.25 S27
SK 3 Спортски 367.25 S29
Animal Planet Документарен 383.25 S31
Viasat Explore Документарен

487.25

E23
Viasat History Документарен 503.25 E25
Viasat Nature Документарен 511.25 E26
TV1000 Колажен (Регионален) 519.25 E27
TV Nova Колажен (Регионален) 535.25 E29
Al Jazeera Колажен (Регионален) 543.25 E30
Cinemania Филмски 551.25 E31
Fox Crime Филмски 559.25 E32
AXN Филмски 567.25 E33
Alsat M Колажен (Македонски) 575.25 E34
Cartoon Network Детски 583.25 E35
Fox Adria Филмски 607.25 E38
Boomerang Детски 615.25 E39
N1 Колажен (Регионален) 623.25 E40
Entertainment Забавен 647.25 E43
National Geographic Channel Информативен 679.25 E47
Fox Life Филмски 695.25 E49