Листа на аналогни канали и фреквенции Кавадарци

Листа на аналогни канали и фреквенции во Кавадарци

Име на канал Жанр Фреквенција Канал
TLC Информативен 112.25 S02
Entertainment Забавен 119.25 S03
Kanal 5 Колажен (Македонски) 126.25 S04
Discovery Channel Документарен 140.25 S06
Telekabel Info Колажен (Македонски) 147.25 S07
RTS SAT Колажен (Регионален) 154.25 S08
AXN Филмски 161.25 S09
KTV Колажен (Македонски) 168.25 S10
Sobraninski Kanal Колажен (Македонски) 175.25 E05
1 TV Колажен (Македонски) 182.25 E06
Grand Музика 196.25 E08
Televizija 24 Колажен (Македонски) 224.25 E12
DM Sat Музички 231.25 S11
Cartoon Network Детски 238.25 S12
RTS 1 Колажен (Регионален) 245.25 S13
MRT 1 Колажен (Македонски) 252.25 S14
Balkanika Музички 259.25 S15
EuroSport Спортски 266.25 S16
Alsat M Колажен (Македонски) 273.25 S17
Telma Колажен (Македонски) 280.25 S18
Sitel Колажен (Македонски) 287.25 S19
Alfa  TV Колажен (Македонски) 303.25 S21
Viasat Nature Документарен 311.25 S22
EuroSport 2 Спортски 319.25 S23
National Geographic Channel Информативен 335.25 S25
Lov i Ribolov Спортски 343.25 S26
Animal Planet Документарен 351.25 S27
SK 1 Спортски 359.25 S28
Boomerang Детски 367.25 S29
TV 1000 Филмски 439.25 S38
Viasat Explorer Документарен 447.25 S39
Al Jazeera Колажен (Регионален) 463.25 S41
Viasat History Документарен 495.25 E24
SK 2 Спортски 519.25 E27
Travel Channel Документарен 551.25 E31
TV Nova Колажен (Македонски) 583.25 E35
Fox Crime Филмски 599.25 E37
Fox Adria Филмски 607.25 E38
Hayat Plus Колажен (Македонски) 623.25 E40
Pikaboo Детски 647.25 E43
Vavoom Детски 679.25 E47
Cinemania Филмски 687.25 E48
24 Kitchen Забавен 719.25 E52
SK 3 Спортски 727.25 E53
Fox Life Филмски 743.25 E55