Листа на аналогни канали и фреквенции во Гевгелија

ИМЕ НА КАНАЛЖАНРФРЕКВЕНЦИЈАКАНАЛ
Телекабел ИнфоКолажен (Македонски)119.25S3
Televizija 24Колажен (Македонски)126.25S4
СителКолажен (Македонски)133.25S5
МРТ 1Колажен (Македонски)140.25S6
Канал 5Колажен (Македонски)154.25S8
Алфа ТВКолажен (Македонски)168.25S10
ТелмаКолажен (Македонски)175.25C5
Alsat MКолажен (Македонски)182.25C6
Собраниски КаналКолажен (Македонски)189.25C7
VavoomДетски224.25C12
EurosportСпортски231.25S11
Eurosport 2Спортски238.25S12
Sport Klub 1Спортски245.25S13
Sport Klub 2Спортски252.25S14
Sport Klub 3Спортски259.25S15
BalkanikaМузички266.25S16
DM SATМузички273.25S17
GrandМузички280.25S18
RTS SvetКолажен (Регионален)287.25S19
National GeographicИнформативен294.24S20
STAR CrimeФилмски327.25S24
AXNФилмски335.25S25
STAR ChannelФилмски343.25S26
STAR LifeФилмски351.25S27
Viasat ExploreДокументарен367.25S29
CartoonitoДетски423.25S36
Cartoon NetworkДетски431.25S37
PikabooДетски439.25S38
Viasat HistoryДокументарен695.25C49
Viasat NatureДокументарен703.25C50
24 KitchenЗабавен711.25C51
Lov i RibolovИнформативен751.25C56
IDJ TV HDМузички759.25C57
TV1000Филмски783.25C60