Оглас за вработување 

Телекабел има потреба од

Техничка поддршка во:

  • Штип

Mонтери во:

  • Скопје
  • Штип
  • Велес

Вашето CV доставете го на:
rabota@tk.net.mk
или пријавете се на:
032/612-611