NOA

Мобилни Телефони

NOA H10le - 9.990 денари.

Екран: 5.5″ HD AMOLED 1080*1920px
Рам меморија: 4 GB
Меморија: 64 GB
Батерија: 3800 mAh
Оперативен систем: Android 7.1.1
Камера: 13MP предна / dual 2x13MP задна
Мрежа: 4G LTE
GPS: (1.57542GHz) + AGPS Navigator
Екстра: Отклучување со отпечаток
Сим: Dual Sim, USB Type-C
Димензии: 154*76*7.1mm
Подетални спецификации: линк

NOA Sprint 4G - 4990 денари.

Екран: 5″ HD IPS 720*1280px
Рам меморија: 2 GB
Меморија: 16 GB
Батерија: 2800 mAh
Оперативен систем: Android 7.0
Камера: 5MP предна / 8MP задна
Мрежа: 4G LTE
GPS: (1.57542GHz) + AGPS Navigator
Екстра: Отклучување со отпечаток
Сим: Dual SIM (1x nano, 1xmicro) / dual Standby, USB Type-C
Димензии: 143*71.5*9.5mm
Подетални спецификации: линк

NOA N5 - 10.890 денари.

Екран: 5.5″ HD AMOLED 720*1280px
Рам меморија: 4 GB
Меморија: 64 GB
Батерија: 5000 mAh
Оперативен систем: Android 7.0
Камера: 16MP предна / 13 + 5MP задна
Мрежа: 4G LTE
GPS: A-GPS
Екстра: Отклучување со отпечаток
Сим: Dual Sim, USB Type-C Fast Charge
Димензии: 154.5*75*8.1mm
Подетални спецификации: линк

NOA Next SE - 3590 денари.

Екран: 5 inch IPS FWVGA 480*854px
Рам меморија: 1 GB
Меморија: 8 GB
Батерија: 2550 mAh lithium
Сим: Dual SIM
Мрежа: 3G
Камера: 2MP предна / 5MP задна
Оперативен систем: Android 7.0
Димензии: 143.2*72.1*9.3mm
Подетални спецификации: линк

Плаќањето на 6 рати важи само за редовни корисници на Телекабел.
За нов корисник плаќање во готово.

За корисниците на мобилна телефонија на Телекабел постои можност да се купат телефонски апарати со специјален попуст и на повеќе рати од компанијата Ривер Софт. Условите и моделите може да се видат на страната www.riversoft.mk