stubrand 2015stubrand 2016stubrand 2017bestbuy internet 2016bestbuy tv 2016bestbuy internet 2017bestbuy tv 2017superbrand 2011 12superbrand 2013 14superbrand 2017 18
  • Без обврзувачки договор!
  • 150MB бесплатен сообраќај!
  • Бесплатен интернет модем!
  • 24 часа техничка поддршка!
  • Сурфајте со големи брзини!
  • Сурфајте стабилно!
  • Сурфајте најевтино!

Интернет услугите на Телекабел ви овозможуваат да уживате во интернет содржините или пак да го искористите веб просторот за да ја хостирате вашата лична веб страница.

Интернетот можат да го користат правни и приватни лица кои сакаат евтин, брз и стабилен интернет. Одберете го пакетот кој најмногу им одговара на вашите потреби и бидете поврзани со светот засекогаш.

Единствено со Телекабел не сте обврзани со договор и можете интернет услугата да ја користите во временски период кој на Вас ви одговара. Со тоа што ќе станете корисник на интернет услугата на Телекабел добивате бесплатен модем (реверс - на користење), брз, стабилен и неограничен интернет пристап.

Условот за да ја користите интернет услугата на Телекабел е:

  • Корисникот да има активен КТВ приклучок.

Искористете го нашиот простор за вашиот сајт со еден од 5-те хостинг пакети. Со хостирање на вашата веб страница кај нас Вие станувате достапни за цел свет во секое врме. Пакетите можат да ги користат правни и приватни лица кои сакаат да бидат видени и достапни засекогаш.